Лого Градски музеј Сомбор

Програми у Музеју почетком августа

Концерт Виктора Ђурића одржава се у Галерији савремене уметности 4. августа у 19 часова, а промоција књиге „Сабрана јела и исхрана породице Дунђерски у Кулпину почетком XX века” у дворишту музеја 5. августа у 18 часова.

Позивница за изложбу

Обавештавамо вас о програму у Градском музеју Сомбор за следећу недељу. Концерт Виктора Ђурића биће одржан у Галерији савремене уметности 4. августа 2021. у 19 часова. Промоција књиге „Сабрана јела и исхрана породице Дунђерски у Кулпину почетком XX века” аутора Милана Коларског, одржаће се у дворишту музеја 5. августа 2021. у 18 часова.

Виктор Ђурић
Виктор Ђурић

Виктор Ђурић је рођен у Сомбору 25. јуна 1999. године. Основну музичку школу „Петар Коњовић” у Сомбору завршава у класи проф. Златка Камерера. Средњошколско образовање стиче у истој школи у класи проф. Александра Пешића. Тренутно је студент треће године Академије уметности у Новом Саду у класи проф. Зорана Крајишника. Похађао је семинаре код домаћих и страних професора: Јожеф Етвеш (József Eötvös), Александер Свете (Alexander Swete), Никола Отери (Nicola Otteri), Милош Јањић.

© 2004—2024 Градски музеј СомборВеб дизајн и програмирање Тацит
s