Лого Градски музеј Сомбор

„Музеји за 10” 2021.

Отварање изложбе стрипа Миодрага Микице Ивановића у петак, 14. маја, у 18 часова, у оквиру програма програма „Шестог Сомборског интернационалног фестивала стрипа и фантастике”.

Плакат манифестације

Обавештавамо вас о програму Градског музеја Сомбор у оквиру манифестације „Музеји за 10”. Манифестација траје од 12. до 18. маја 2021. године.

Изложба стрипа Миодрага Микице Ивановића

Отварање изложбе стрипа Миодрага Микице Ивановића у петак, 14. маја, са почетком у 18 часова, у оквиру програма „Шестог Сомборског интернационалног фестивала стрипа и фантастике” коју организују Клуб љубитеља стрипова Сомбор и Удружење „Центар ПЕБ” Сомбор. Од стране Града Сомбора фестивал је подржан јер је препознат као „манифестација од значаја за град”.

Позивница за изложбу стрипа
Позивница за изложбу стрипа

Европска ноћ музеја

У оквиру „Европске ноћи музеја” посетиоци ће у суботу, 15. маја, од 17 до 22 часа, моћи да обиђу сталну поставку и актуелну изложбу стрипа Миодрага Микице Ивановића.

Миодраг Микица Ивановић
Миодраг Микица Ивановић

Радно време Градског музеја Сомбор током манифестације је радним данима од 8 до 19 часова, а у суботу од 17 до 22 часа. Улаз током манифестације је бесплатан. Добро дошли!

© 2004—2024 Градски музеј СомборВеб дизајн и програмирање Тацит
s