Gradski muzej Sombor

Promocija romana Snežane Pisarić—Milić

Pozivamo Vas na promociju  romana „Varljiva igra svetlosti” somborske spisateljice Snežane Pisarić—Milić, u izdanju beogradske izdavačke kuće „Arte” koja će se održati u petak, 25. februara 2011. godine, sa početkom u 19 časova, u Galeriji Gradskog muzeja Sombor (ulaz sa Trga Koste Trifkovića).

Naslovna stranica romana „Varljiva igra svetlosti”

Snežana Pisarić—Milić rođena je 1964. godine u Srebrenici. Po obrazovanju je diplomirani ekonomista i radi u Osnovnoj školi „Nikola Vukućević” u Somboru. Kratki roman-prvenac nagrađen je prvom nagradom na konkursu za prvu knjigu Narodne biblioteke u Smederevskoj Palanci. U dijaloškoj formi, kroz razgovor dve žene, roman sažima iskustvo dvadesetog stoleća kroz specifično ženski ugao posmatranja u kojem su intima, ljubav i žrtvovanje, uz hrabrost da se ne odustane od sebe, stvarni razlog življenja.

O romanu će govoriti Miodrag Jakšić, glavni urednik izdavačke kuće „Arte” iz Beograda i državni sekretar u Ministarstvu za dijasporu, Sanja R. Petrović, književnica iz Novog Sada i autorka romana Snežana Pisarić—Milić.

Domaćin promocije biće Čedomir Janičić, viši kustos Gradskog muzeja Sombor.

Facebook Twitter Google+ E-mail