Gradski muzej Sombor

Promocija 4. broja Godišnjaka

Promocija Godišnjaka Gradskog Muzeja Sombor broj 4 zakazana je za utorak, 24. maj 2011. godine, sa početkom u 18 sati, u Galeriji savremene umetnosti Gradskog muzeja Sombor (ulaz sa Trga Koste Trifkovića).

Naslovna stranica Godišnjaka

Uvodnu reč će dati glavni i odgovorni urednik Branimir Mašulović, a Godišnjak će predstaviti urednik broja Dragan Radojević, viši kustos arheolog. Domaćin promocije je Viktorija Lakatoš, sekretar uredništva.

Godišnjak Gradskog muzeja Sombor je zbornik stručnih tekstova (studija, prikaza, ogleda, građe, komentara, kritika, osvrta, terenskih i drugih izveštaja i drugih stručnih tekstova) iz oblasti: arheologije, numizmatike, istorije, etnologije i antropologije, istorije umetnosti (likovne, primenjene i arhitekture), tematski vezanih za teritoriju koju pokriva svojom delatnošću i druge opšte stručne tekstove koji su u skladu sa njegovom osnovnom delatnošću (pedagogije, novih umetničkih medija, muzeologije, muzeografije i muzejske dokumentacije, konzervacije i zaštite muzejskih predmeta).

Facebook Twitter Google+ E-mail