Gradski muzej Sombor

Najava događaja za maj i juni 2011.

Poštovani prijatelji Muzeja, saradnici, kolege i zainteresovani posetioci,

Želimo da Vam približimo muzejske aktivnosti i izložbe, u skladu sa našim programima, i da Vas obavestimo o dešavanjima koja možete posetiti u Gradskom muzeju Sombor. Izložbena aktivnost Gradskog muzeja Sombor veoma je obimna, pa Vas unapred obaveštavamo gde i šta možete pogledati. Dobro došli u Gradski muzej Sombor!

Otvaranje izložbe „Slike đaka minhenske škole”

Pozivamo Vas i Vaše prijatelje na otvaranje izložbe pod nazivom „Slike đaka minhenske škole iz zbirke Gradskog muzeja u Somboru”, u petak, 20. maja 2011. Godine, sa početkom u 16 sati, u izložbenim prostorije u prizemlju (glavni ulaz).

Promocija Godišnjaka

Promocija Godišnjaka Gradskog Muzeja Sombor broj 4 zakazana je za utorak, 24. maj 2011. godine, sa početkom u 18 sati, u prostorijama Muzeja. Uvodnu reč će dati glavni i odgovorni urednik Branimir Mašulović, a Godišnjak će predstaviti urednik broja Dragan Radojević, viši kustos arheolog.

Koncert Velikog narodnog orkestra AKUD-a „Sonja Marinković”

Obaveštavamo Vas da će se koncert Velikog narodnog orkestra AKUD „Sonja Marinković” iz Novog Sada, održati u petak, 3. juna 2011. godine, u 20 sati, u dvorištu Gradskog muzeja Sombor. U slučaju kiše koncert se održava u Galeriji savremene umetnosti.

Obavestićemo Vas detaljnije o svakom događaju blagovremeno, budite i dalje naša verna publika!

Facebook Twitter Google+ E-mail