Gradski muzej Sombor

52. klupska izložba fotografija

Foto kino video klub „Rada Krstić” Sombor

Za 52. klupsku izložbu stigla je 161 fotografija od 50 autora. Primljeno je 117 fotografija od 50 autora. Selektor izložbe Miroslav Predojević, majstor fotografije FSS i predsednik Umetničkog saveta Foto saveza Srbije, nagradio je sledeće autore: u kategoriji kolekcija I nagrada Boris Dejanović, II nagrada Ištvan Virag i Branislav Golub, III nagrada Saša Golub, Danilo Vasić i Jožef Išpanović, pohvale Dragan Klem i Robert Ambruš; u kategoriji pojedinačne fotografije I nagrada Branko Milešević, II nagrada Siniša Trifunović, III nagrada Milica Tepavac, pohvale Stevan Kiš, Vlasis Tsonos i Snežana Milešević. Pored nagrada po pravilniku Foto saveza Srbije, dodeljene su i nagrade IDIF (Akademije za digitalnu fotografiju iz Praga) Dušanu Kozoderoviću i Maji Gligorić, nagrada Galerije „Milan Konjović” Miroslavu Pešiću, a nagrada poznatog američkog fotografa Bambi Cantrell  je pripala Milici Tepavac.

Branko Milešević

Izložba će biti otvorena u ponedeljak, 20. decembra u 18 časova u Gradskom muzeju. Kao i ranijih godina, izložbu će početkom 2011. biti postavljena u Apatinu, Novom Sadu i Beočinu.

Branislav Golub

Ulaz na izložbu je besplatan. Izložba traje od 20. do 25. decembra. Više informacije o izložbi možete dobiti od Branka Mileševića na broj telefona 063/501–789.

Facebook Twitter Google+ E-mail