Logo Gradski muzej Sombor

52. klupska izložba fotografija

Tuesday, 14. December 2010. at 09:32

Za 52. klupsku izložbu stigla je 161 fotografija od 50 autora. Primljeno je 117 fotografija od 50 autora. Selektor izložbe Miroslav Predojević, majstor fotografije FSS i predsednik Umetničkog saveta Foto saveza Srbije, nagradio je sledeće autore: u kategoriji kolekcija I nagrada Boris Dejanović, II nagrada Ištvan Virag i Branislav Golub, III nagrada Saša Golub, Danilo Vasić i Jožef Išpanović, pohvale Dragan Klem i Robert Ambruš; u kategoriji pojedinačne fotografije I nagrada Branko Milešević, II nagrada Siniša Trifunović, III nagrada Milica Tepavac, pohvale Stevan Kiš, Vlasis Tsonos i Snežana Milešević. Pored nagrada po pravilniku Foto saveza Srbije, dodeljene su i nagrade IDIF (Akademije za digitalnu fotografiju iz Praga) Dušanu Kozoderoviću i Maji Gligorić, nagrada Galerije „Milan Konjović” Miroslavu Pešiću, a nagrada poznatog američkog fotografa Bambi Cantrell je pripala Milici Tepavac.

Branko Milešević

Izložba će biti otvorena u ponedeljak, 20. decembra u 18 časova u Gradskom muzeju. Kao i ranijih godina, izložbu će početkom 2011. biti postavljena u Apatinu, Novom Sadu i Beočinu.

Branislav Golub

Ulaz na izložbu je besplatan. Izložba traje od 20. do 25. decembra. Više informacije o izložbi možete dobiti od Branka Mileševića na broj telefona 063/501–789.

© 2004—2024 The Sombor City MuseumWeb design & development Tacit
s